Welkom op de Wheels pagina. Hier vind je er meer informatie.

Stand Details

De volgende plaatsen worden toegewezen, en zijn jouw stand.
De stand bestaat uit een 4 meter breed en 10 meter lang stuk, waarna er nog 10 meter gras volgt.

Volledige details kan je terugvinden op de afbeelding rechts:

  • Volledige stand heeft een breedte van 4 meter.
  • 10 meter beton waar je je essentiële, militaire voertuig kan tentoonstellen.
  • 10 meter gras om je militaire tent en/of militaire trailers kan plaatsen.

Let op, er mogen geen voertuigen op het gras geplaatst worden. Ook vragen we vriendelijk dat alle voertuigen, tenten en materialen een militaire vorm of tint hebben, zoals beschreven in onze huisregels.
The organisatie zal grondig controleren dat u deze regels volgt.

Wheels Secretariaat

Op onze Wheels secretariaat kan je jouw voertuig registreren. Om het proces te versnellen adviseren wij om je voertuig op voorhand te registreren.
Het secretariaat is terug te vinden aan de ingang, net voordat u het vliegveld oprijdt, komende van Gate 1.

Door langs ons secretariaat te komen, zullen we elk voertuig registreren aan de hand van het nummerplaat. U zal hierbij een parking kaart ontvangen.
Gelieve deze, ten alle tijden, zichtbaar achter uw voorruit te plaatsen.
Twee toegangsbandjes voor volwassen worden u ook toegewezen. Onze stewards zullen u helpen hen om te doen. Om deze reden vragen wij dat alle personen aanwezig zijn op ons secretariaat wanneer u het Wings and Wheels domein betreedt.

Toegangsbandjes moeten ten alle tijden gedragen worden, zonder toegangsbandje wordt u geen toegang verleent. Deze toegangsbandjes zijn persoonlijk en het wordt daarom niet toegelaten om deze te wisselen, veranderen of uit te lenen.

Parking

Al uw voertuigen, militair of niet, krijgen een parkeerkaart. Dit moet te allen tijde achter de voorruit zichtbaar zijn.

Militaire voertuigen, die op het vliegveld zelf staan ​​en worden tentoongesteld, ontvangen een GROENE parkeerkaart.
Andere, niet-militaire voertuigen ontvangen een RODE, en gratis, support parkeerkaart. De support parking is echter geen plaats om te kamperen (caravan, mobilhome, tenten …). Het is uitsluitend bedoeld voor het parkeren van uw andere, niet-militaire voertuigen.
Houd er rekening mee dat deze kaarten uniek zijn per voertuig, aangezien hun kentekenplaten bij ons op secretariaat worden geregistreerd.

Er zijn twee mogelijkheden om uw niet-militaire, civiele voertuigen te parkeren:

  1. Voor een prijs van € 10, kunt u uw voertuig parkeren op de extra parkeerplaats bij het Wheels Secretariaat. Dit is een bewaakte parkeerplaats tussen het Wheels Secretariaat en de Checkpoint van Gate 1. (De organisatie is niet verantwoordelijk voor alles wat er met u of uw voertuig gebeurt). Je ontvangt een BLAUWE parkeerkaart na betaling van €10, deze kan worden gekocht bij Checkpoint 1 of het Wheels Secretariaat.
  2. Zoals hierboven vermeld, is er gratis support parkeerplaats beschikbaar. Deze parkeerplaats is bereikbaar via Gate 1 op vrijdag, zaterdag tot 08.00 uur en zondag tot 08.00 uur.
    Op alle momenten, na vrijdag, is deze plaats te bereiken via Gate 5. Houd er rekening mee dat Gate 5 op zaterdag en zondag vanaf 03.00 uur gesloten is.

Kampeerplaats

Indien u de nacht wenst door te brengen, maar u hebt geen militaire tent of iets dergelijks, dan kunt u dit doen op onze speciaal ingerichte kampeerplaatsen. Uw mobilhome, caravan of tent, samen met één voertuig, kan op een kampeerplek worden geplaatst. Deze plaats kost € 25 en kan worden aangevraagd bij aankomst op het evenement. Toiletten, douches en niet-drinkbaar water zijn inbegrepen in uw reservering. Wanneer een betaling van € 25 is voldaan, ontvangt u een GELE parkeerkaart, die achter de voorruit moet worden weergegeven.

Toegangstijden

Toegang tot het evenement en zijn domein is alleen toegestaan als u bent goedgekeurd door het Wheels Secretariaat. Nadat uw informatie, ID, abonnement is gevalideerd door het kantoor mag u het domein betreden.

Dit is alleen mogelijk in de volgende uren:

Vrijdag: 09.00 tot 22.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 18.00 uur
Zondag: 07:00 tot 18:00 uur
U moet binnenkomen via Gate 1, die je kunt vinden op de Kaart hierboven.

Tarieven

De volgende prijzen gelden per voertuig en zijn te allen tijde onderhevig aan wijzigingen.

Per voertuig een vergoeding van € 10, voor de volledige duur van het evenement*. Per voertuig ontvangt u ook twee toegangsbandjes voor volwassenen.
Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis naar binnen. Extra toegangskaarten zijn te koop voor € 10 per dag, € 15 voor het volledige weekend.

*Een voertuig dat niet is ingeschreven vóór de sluitingsdatum (3 augustus 2018) heeft een totaalbedrag van € 15 per voertuig.

Betalingsgegevens van de organisatie zijn te vinden op de pagina Over Ons. Gebruik uw inschrijvingsnummer ter referentie.

Voertuig inschrijven

Inschrijven van uw voertuig(en) kan via de volgende pagina: Inschrijving Wheels. Voer alle vereiste gegevens in en verdere opvolging zal gebeuren via e-mail.
Een bevestiging van ontvangst van uw inschrijving wordt u per e-mail toegestuurd. Houd er rekening mee dat het abonneren op uw voertuig(en) en het bijwonen van het evenement onderworpen is aan onze Algemene Voorwaarden.