Wings and Wheels keert terug op 14 & 15 Augustus 2021!


Beste sympathisanten, deelnemers, bezoekers, standhouders en medewerkers van het evenement Wings and Wheels editie 19 -2020.

Allereerst hopen wij dat u en uw dierbaren in goede gezondheid verkeren. Door het COVID-19 (coronavirus) lijdt de ganse wereld. Veel bedrijven en industrieën worden hierdoor getroffen, net als vele families die slachtoffers zijn geworden van het virus. Onze gedachten zijn met hen en bij hen die ze verzorgen.
De huidige omstandigheden en de daaraan verbonden gezond- en veiligheid maatregelen die de regering aan haar bevolking oplegt, noodzaakt ons om het evenement voor dit jaar te schrappen van de agenda.

De 19e editie van het evenement wordt verschoven naar 2021 waar ik hoop dat we elkaar onder betere en gezondere omstandigheden zullen terugzien tijdens het weekend van 14 en 15 augustus.

Tot het laatste moment hebben wij, als organisatie, nagedacht om alsnog het evenement, eventueel onder een lightversie, te laten plaatsgrijpen. Doch, ervan uitgaan dat ieder individu zich aan de maatregelen houdt en kan houden is niet gewaarborgd. De regels zo goed mogelijk, om niet te zeggen perfect, naleven is logistiek voor dit evenement een grote bijkomende last, vergt controle en zou het evenement nooit dezelfde uitstraling geven als deze die we kennen. Het zou ook wel eens een minder aangename versie kunnen zijn.

Met pijn in ons hart moeten we “uitstel” beslissen, maar met volle moed starten we nu al aan het werk om jullie te mogen ontvangen op de volgende editie.
Deelnemers Wheels, Re-enactment en standhouders die zich reeds inschreven en betaald hebben voor hun deelname bieden wij 2 mogelijkheden.
- De uitgevoerde inschrijving laten staan voor de volgende editie
- Jouw inschrijvingsgelden terugvragen.
We vernemen graag jouw beslissing op info@wingsandwheels.be

Nog een goede gezondheid en tot volgend jaar voor de volle 100%
Het Wings and Wheels team.


 

Reportages 2019 (Terrein.nu):

Deel 1

Deel 2