Voor iedereen

Er is een mogelijkheid tot kamperen op Wings and Wheels!

  • Deelnemers Wheels, Re-Enactment:

Ons huisreglement legt op dat je, wat betreft kamperen of bivakkeren op het evenement, een militaire tent of trailer in militaire tint moet gebruiken.
Eigenlijk mag je dus geen materiaal gebruiken dat niet thuis hoort in het thema van het evenement. De organisatie wenst het evenement zo militair mogelijk voor te stellen aan haar bezoekers.
Indien je niet in het bezit bent van bovenstaande materialen, maar je wenst toch te overnachten, biedt Wings and Wheels de mogelijkheid om toch te overnachten op een locatie op loopafstand van de ingang.

  • Deelnemers Beurs:

Indien je niet wenst te overnachten op jouw beursstand maar op een afgescheiden plaats, voorzien we ook voor jou de mogelijkheid te kamperen op een locatie op loopafstand van de ingang.

  • Bezoekers:

Als bezoeker kan je, bij een weekendbezoek, overnachten op onze camping kort bij het evenement.

Algemeen

Uw mobilhome, caravan of tent, samen met één voertuig, kan op een kampeerplek worden geplaatst. Deze locatie bevindt zich kort (500 m) bij de ingang aan het Wheels secretariaat.
Deze plaats kost € 25 voor gans het weekend en kan worden aangevraagd bij aankomst op het evenement, of via onderstaand formulier. Toiletten, douches (op 700m) en niet-drinkbaar water zijn inbegrepen in uw reservering.
Wanneer een betaling van € 25 is voldaan, ontvangt u een genummerde campingkaart, die achter de voorruit moet worden weergegeven.

De inschrijving voor een kampeerplaats kan samen met een weekend ticket voor het evenement, dit kost 15€.

Inschrijven kan via het onderstaande formulier, we beantwoorden uw inschrijving zo spoedig mogelijk via e-mail!

Inschrijving Camping