Welkom op de Re-Enactment pagina. Hier vind je er meer informatie.

Stand Details

Re-Enactment groepen krijgen, tenzij anders afgesproken met de organisatie, standplaatsen met een diepte van 10 meter op het beton en 10 meter op het gras toegewezen.
Gelieve bij het inschrijven, via ons inschrijvingsformulier, te vermelden wat uw gewenste standbreedte, in meter, is.
Verschillende re-enactment groepen bouwen een themastand, gelieve daarom bij het inschrijven, als extra info, zeker extra uitleg omtrent uw stand te vermelden. Zo kan onze organisatie zich een beeld vormen van uw thema / invulling.

Tenten en militaire voertuigen (zonder motoren of oliën) mogen op de graszone.
Niet-militaire tenten en materialen zijn niet toegelaten zoals beschreven in onze huisregels.
Hou het evenement militair getint.

Per militair voertuig, deelnemend aan stand, dat u inschrijft, vragen wij een vergoeding van € 10 voor het weekend.
U ontvangt voor het voertuig een sticker waarop uw standnummer wordt geschreven, die aan de voorruit geplaatst moet worden.
Details van de afmetingen kan je terugvinden op de afbeelding rechts:

 • Volledige stand heeft een breedte van 4 meter per voertuig.
 • 10 meter beton waar je je essentiële, militaire voertuig kan tentoonstellen.
 • 10 meter gras om je militaire tent en/of militaire trailers kan plaatsen.

Let op, er mogen geen voertuigen op het gras geplaatst worden.
De organisatie zal grondig controleren dat u deze regels volgt.

Het niet naleven van deze regels zal onherroepelijk leiden tot verwijdering van het evenement!

Re-Enactment Secretariaat

Op het Re-enactment secretariaat kan je jouw voertuig registreren. Om het proces te versnellen adviseren wij om je voertuig op voorhand te registreren.
Het secretariaat is terug te vinden aan de ingang, net voordat u het vliegveld oprijdt, komende van Gate 1.

Op het secretariaat zullen we elk voertuig registreren aan de hand van de nummerplaat.
Per ingeschreven Voertuig Re-enactor, ontvangt u twee polsbandjes voor het hele weekend. Onze stewards zullen u helpen hen om te doen.
Voor het voertuig ontvangt u een sticker met jouw standnummer (dit is niet gelijk aan je inschrijvingsnummer). Deze sticker is niet verplicht te kleven, doch dient het wel altijd zichtbaar te zijn achter de voorruit.

Tenzij een aparte regeling met de organisatie werd afgesproken zullen alle overige re-enactors (dus zonder militair voertuig op de stand) een kleine vergoeding betalen voor hun aanwezigheid gedurende het weekend. (zie verder.)

Om deze reden vragen wij dat alle personen aanwezig zijn op ons secretariaat wanneer u het Wings and Wheels domein voor de eerste keer betreedt. Niet aanwezige deelnemers worden geacht zich later en apart te melden op het secretariaat. Deelnemers die niet op de inschrijvingslijst staan, zijn uiteraard welkom mits een betaling van een dag- of weekendticket. Kinderen jonger dan 12 jaar, hebben gratis toegang.

Toegangsbandjes moeten ten alle tijden gedragen worden, zonder toegangsbandje wordt u geen toegang verleent. Deze toegangsbandjes zijn persoonlijk. Het is niet toegelaten om deze te wisselen, veranderen of uit te lenen.

Parking

De militaire voertuigen of getrokken stukken die tentoongesteld worden op de standplaats, krijgen dus een sticker met het nummer van de standplaats
Eventuele andere voertuigen (voor laden en lossen, als pendel voor personen) krijgen een parkeerkaart. Alle kaarten voor deze voertuigen zijn unieke kaarten gekoppeld aan de nummerplaat.
Een GSM Nr wordt op de kaart ingeschreven. Dit Nr wordt gebruikt in geval van nood of behoefte om de eigenaar van het voertuig terug te vinden.
Ook deze kaart moet te alle tijde achter de voorruit geplaatst worden. Zie de mogelijkheden hieronder.

Militaire voertuigen, die op het vliegveld zelf staan ​​en worden tentoongesteld, ontvangen een deelnemerskaart met standplaatsnummer.
Andere, niet-militaire voertuigen ontvangen een gratis support parkeerkaart indien gewenst. De support parking is geen plaats om te kamperen (caravan, mobilhome, tenten ...). Het is uitsluitend bedoeld voor het parkeren van uw andere, niet-militaire (niet deelnemende) voertuigen.
Houd er rekening mee dat deze kaarten uniek zijn per voertuig, aangezien hun kentekenplaten bij ons op secretariaat worden geregistreerd.

Er zijn twee mogelijkheden om uw niet-militaire, civiele voertuigen te parkeren:

 1. Parkeerplaats kort bij het evenement. Dit is een beperkt bewaakte parkeerplaats tussen het Wheels Secretariaat en de Checkpoint 1 nabij Gate 1.
  (De organisatie is niet verantwoordelijk voor alles wat er met u of uw voertuig gebeurt).
  Je ontvangt een genummerde parkeerkaart na betaling. Deze kan worden gekocht bij Checkpoint Charlie of op het Wheels Secretariaat.
  Kostprijs voor gans het weekend 20 €, voor enkel vrijdag of zaterdag 20 € maar bij het verlaten van het evenement vóór 21.00 uur en teruggave van de parkingkaart ontvangt u 10 € terug. Kostprijs enkel op zondag 10 €.
 2. Zoals hierboven vermeld, is er gratis support parkeerplaats beschikbaar. Deze parkeerplaats is bereikbaar via Gate 1 op vrijdag, ganse dag. Zaterdag en zondag slechts tot 08.00 uur, daarna is deze plaats te bereiken enkel via Gate 5. Houd er rekening mee dat Gate 5 op zaterdag en zondag vanaf 03.00 uur gesloten is. Deze parking is gratis maar registratie is nodig. Vraag je kaart bij het Wheels secretariaat of checkpoint Charlie.

Kampeerplaats

Indien u de nacht wenst door te brengen, maar u hebt geen militaire tent of iets dergelijks, dan kunt u dit doen op onze speciaal ingerichte kampeerplaatsen. Uw mobilhome, caravan of tent, samen met één voertuig, kan op een kampeerplek worden geplaatst. Deze plaats kost € 25 voor gans het weekend en kan worden aangevraagd bij aankomst op het evenement. Toiletten, douches (op 300m) en niet-drinkbaar water zijn inbegrepen in uw reservering. Wanneer een betaling van € 25 is voldaan, ontvangt u een genummerde campingkaart, die achter de voorruit moet worden weergegeven.

Toegangstijden

Toegang tot het evenement en zijn domein is alleen toegestaan als u bent goedgekeurd door het Re-Enactment Secretariaat. Nadat uw informatie, ID, abonnement is gevalideerd door het kantoor mag u het domein betreden.

Dit is alleen mogelijk tijdens de volgende uren:

Vrijdag: 09.00 tot 22.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 18.00 uur
Zondag: 07:00 tot 18:00 uur
U moet binnenkomen via Gate 1, die je kunt vinden op de Kaart hierboven.

Uw burgervoertuigen zijn niet toegestaan in de Wheels of Re-enactment zone, tenzij voor lossen en laden.
Ze zijn volledig verboden op zaterdag en zondag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Tarieven

Voor de deelname met een militair voertuig of tuig vraagt de organisatie een bijdrage van 10 € voor gans het weekend.
Niet tijdig ingeschreven (na 3 augustus) betekent een toeslag van 5 € .
U ontvangt per ingeschreven voertuig of tuig 2 weekendtoegangen (polsbandjes) voor personen.
Extra toegang-polsbandjes zijn te koop in het secretariaat Wheels voor 10 € per dag of 15 € voor het weekend.

Nieuw: Elke bijkomende deelnemer re-enactor betaalt 5 € toegang voor gans het weekend. Hiervoor ontvangt u ook een polsbandje en twee consumptie bonnen (waarde eveneens 5 €)

Betalingsgegevens van de organisatie zijn te vinden op de pagina Over Ons. Gebruik zeker uw inschrijvingsnummer als referentie.

Re-Enactment inschrijven

Inschrijven van uw Re-Enactment Groepen en / of Voertuig(en) kan via de volgende pagina: Inschrijving Re-Enactment. Voer alle vereiste gegevens in en verdere opvolging zal gebeuren via e-mail.
Een bevestiging van ontvangst van uw inschrijving wordt u per e-mail toegestuurd. Houd er rekening mee dat het inschrijven van uw Re-Enactment Groep, uw voertuigen en het bijwonen van het evenement onderworpen is aan onze Algemene Voorwaarden. Bij inschrijving zal u moeten bevestigen dat u de algemene voorwaarden van het evenement aanvaard.