Welkom op de Re-Enactment pagina. Hier vind je er meer informatie.

Stand Details

Re-Enactment groepen krijgen standplaatsen met een diepte van 10 meter op het beton en 10 meter op het gras toegewezen.
Gelieve bij het inschrijven, via ons inschrijvingsformulier, te vermelden wat uw gewenste standbreedte, in meter, is.
Verschillende re-enactment groepen bouwen een themastand, gelieve daarom bij het inschrijven, als extra info, zeker extra uitleg omtrent uw stand te vermelden. Zo kan onze organisatie zich een beeld vormen van uw thema / invulling.

Tenten en en militaire aanhangwagens mogen op de graszone.
Niet-militaire tenten en materialen zijn niet toegelaten zoals beschreven in onze huisregels.
Hou het evenement militair getint.

Per militair voertuig, deelnemend aan stand, dat u inschrijft, vragen wij een vergoeding van € 10 voor het weekend.
U ontvangt voor het voertuig een deelnemerskaart die aan de voorruit geplaatst moet worden.
Details van de afmetingen kan je terugvinden op de afbeelding rechts:

  • Volledige stand heeft een breedte van 4 meter per voertuig.
  • 10 meter beton waar je je essentiële, militaire voertuig kan tentoonstellen.
  • 10 meter gras om je militaire tent en/of militaire trailers kan plaatsen.

Let op, er mogen geen voertuigen op het gras geplaatst worden.
De organisatie zal grondig controleren dat u deze regels volgt.

Re-Enactment Secretariaat

Op het Re-enactment secretariaat kan je jouw voertuig registreren. Om het proces te versnellen adviseren wij om je voertuig op voorhand te registreren.
Het secretariaat is terug te vinden aan de ingang, net voordat u het vliegveld oprijdt, komende van Gate 1.

Op het secretariaat zullen we elk voertuig registreren aan de hand van de nummerplaat. U zal hierbij een deelnemers kaart met standplaatsnummer ontvangen
Gelieve deze, ten alle tijden, zichtbaar achter uw voorruit te plaatsen.
Per ingeschreven Re-enactor, ontvangt u een polsbandje voor het hele weekend. Onze stewards zullen u helpen hen om te doen. Om deze reden vragen wij dat alle personen aanwezig zijn op ons secretariaat wanneer u het Wings and Wheels domein voor de eerste keer betreedt. Niet aanwezige deelnemers worden geacht zich later en apart te melden op het secretariaat. Deelnemers die niet op de inschrijvingslijst staan, zijn uiteraard welkom mits een betaling van een dag- of weekendticket. Kinderen jonger dan 12 jaar, hebben gratis toegang.

Toegangsbandjes moeten ten alle tijden gedragen worden, zonder toegangsbandje wordt u geen toegang verleent. Deze toegangsbandjes zijn persoonlijk en het wordt daarom niet toegelaten om deze te wisselen, veranderen of uit te lenen.

Parking

Al uw voertuigen, militair of niet, krijgen een (deelnemers) parkeerkaart. Dit moet te allen tijde achter de voorruit zichtbaar zijn.

Militaire voertuigen, die op het vliegveld zelf staan ​​en worden tentoongesteld, ontvangen een deelnemerskaart met standplaatsnummer.
Andere, niet-militaire voertuigen ontvangen een gratis support parkeerkaart indien gewenst. De support parking is geen plaats om te kamperen (caravan, mobilhome, tenten ...). Het is uitsluitend bedoeld voor het parkeren van uw andere, niet-militaire (niet deelnemende) voertuigen.
Houd er rekening mee dat deze kaarten uniek zijn per voertuig, aangezien hun kentekenplaten bij ons op secretariaat worden geregistreerd.

Er zijn twee mogelijkheden om uw niet-militaire, civiele voertuigen te parkeren:

  1. Voor de kostprijs van € 10/ dag en € 15 voor het weekend, kunt u uw voertuig parkeren op een parkeerplaats kort bij het evenement. Dit is een beperkt bewaakte parkeerplaats tussen het Wheels Secretariaat en de Checkpoint 1 nabij Gate 1. (De organisatie is niet verantwoordelijk voor alles wat er met u of uw voertuig gebeurt). Je ontvangt een genummerde parkeerkaart na betaling. Deze kan worden gekocht bij Checkpoint 1 of op het Wheels Secretariaat.
  2. Zoals hierboven vermeld, is er gratis support parkeerplaats beschikbaar. Deze parkeerplaats is bereikbaar via Gate 1 op vrijdag, ganse dag. Zaterdag en zondag slechts tot 08.00 uur, daarna is deze plaats te bereiken enkel via Gate 5. Houd er rekening mee dat Gate 5 op zaterdag en zondag vanaf 03.00 uur gesloten is.

Kampeerplaats

Indien u de nacht wenst door te brengen, maar u hebt geen militaire tent of iets dergelijks, dan kunt u dit doen op onze speciaal ingerichte kampeerplaatsen. Uw mobilhome, caravan of tent, samen met één voertuig, kan op een kampeerplek worden geplaatst. Deze plaats kost € 25 voor gans het weekend en kan worden aangevraagd bij aankomst op het evenement. Toiletten, douches en niet-drinkbaar water zijn inbegrepen in uw reservering. Wanneer een betaling van € 25 is voldaan, ontvangt u een genummerde campingkaart, die achter de voorruit moet worden weergegeven.

Toegangstijden

Toegang tot het evenement en zijn domein is alleen toegestaan als u bent goedgekeurd door het Re-Enactment Secretariaat. Nadat uw informatie, ID, abonnement is gevalideerd door het kantoor mag u het domein betreden.

Dit is alleen mogelijk in de volgende uren:

Vrijdag: 09.00 tot 22.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 18.00 uur
Zondag: 07:00 tot 18:00 uur
U moet binnenkomen via Gate 1, die je kunt vinden op de Kaart hierboven.

Uw burgervoertuigen zijn niet toegestaan in de Wheels of Re-enactment zone, tenzij voor lossen en laden.
Ze zijn volledig verboden op zaterdag en zondag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Tarieven

Elke deelnemer / Re-Enactor, die op de inschrijvingslijst staat, heeft gratis toegang. Elke deelnemer moet langs het secretariaat passeren voor een polsbandje.
Deelnemers die niet op de inschrijvingslijst staan, zijn uiteraard welkom mits een betaling van een dag- of weekendticket. Kinderen jonger dan 12 jaar, hebben gratis toegang.

Deelnemers zijn:

  • Aanwezig op het evenement met een display of compound. Dus: aanwezig op het evenement met een groep en niet als individu.
  • Voor aanvang van het evenement ingeschreven zijn (al dan niet via ons inschrijvingsformulier).
  • Herkenbaar, aangezien zij deel uitmaken van de groep en aldus in het thema thuishoren wat betreft kledij.

De volgende prijzen gelden per voertuig en zijn te allen tijde onderhevig aan wijzigingen:
Per voertuig een vergoeding van € 10, voor de volledige duur van het evenement*.

*Een voertuig dat niet is ingeschreven én betaald vóór de sluitingsdatum (3 augustus) heeft een totaalbedrag van € 15 per voertuig.

Betalingsgegevens van de organisatie zijn te vinden op de pagina Over Ons. Gebruik uw inschrijvingsnummer ter referentie.

Re-Enactment inschrijven

Inschrijven van uw Re-Enactment Groepen en / of Voertuig(en) kan via de volgende pagina: Inschrijving Re-Enactment. Voer alle vereiste gegevens in en verdere opvolging zal gebeuren via e-mail.
Een bevestiging van ontvangst van uw inschrijving wordt u per e-mail toegestuurd. Houd er rekening mee dat het inschrijven van uw Re-Enactment Groep, uw voertuigen en het bijwonen van het evenement onderworpen is aan onze Algemene Voorwaarden.