Welkom op de Wheels pagina. Hier vind je er meer informatie.

Stand Details

De volgende plaatsen worden toegewezen, en zijn jouw stand.
De stand is 4 meter breed en 10 meter lang op het beton, daarna nog eens 4 meter breed en dan 15 m (max) lengte op het gras.

Volledige details kan je terugvinden op de afbeelding rechts:

 • De volledige stand heeft een breedte van 4 meter.
 • 10 meter beton waar je je essentiële, militaire voertuig kan tentoonstellen.
 • 15 meter gras om je militaire tent en/of militaire trailers (zonder motoren of mogelijk onderdelen met oliën) te plaatsen.

Let op, er mogen geen voertuigen op het gras geplaatst worden.
Alle voertuigen, tenten en materialen moeten een militaire vorm en tint hebben, zoals beschreven in onze huisregels.
De organisatie zal grondig controleren dat u deze regels volgt.

Het niet naleven van deze regels zal onherroepelijk leiden tot verwijdering van het evenement!

Wheels Secretariaat

Op het Wheels secretariaat kan je jouw voertuig registreren. Om het proces te versnellen adviseren wij om je voertuig op voorhand te registreren.
Het secretariaat is terug te vinden aan de ingang, net voordat u het vliegveld oprijdt, komende van Gate 1.

Op het secretariaat zullen we elk voertuig registreren aan de hand van de nummerplaat. U zal hierbij een deelnemers kaart met standplaatsnummer ontvangen.
U ontvangt een sticker met jouw standplaatsnummer (is niet gelijk aan jouw inschrijvingsnummer) . Deze sticker is niet verplicht te kleven doch wel altijd zichtbaar te plaatsen aan de voorruit.

Twee toegangsbandjes voor volwassen worden u ook toegewezen. Onze stewards zullen u helpen hen om te doen. Om deze reden vragen wij dat alle personen aanwezig zijn op ons secretariaat wanneer u het Wings and Wheels domein voor de eerste keer betreedt.

Toegangsbandjes moeten ten alle tijden gedragen worden, zonder toegangsbandje wordt u geen toegang verleent. Deze toegangsbandjes zijn persoonlijk en het is NIET toegelaten om ze te wisselen, veranderen of uit te lenen.

Parking

De militaire voertuigen of getrokken stukken die tentoongesteld worden op de standplaats, krijgen een sticker met het nummer van de standplaats.
Eventuele andere voertuigen (voor laden en lossen, alsook pendel voor personen) krijgen een parkeerkaart. Alle kaarten voor deze voertuigen zijn unieke kaarten gekoppeld aan de nummerplaat.
Een GSM Nr wordt op de kaart ingeschreven. Dit Nr wordt gebruikt in geval van nood of behoefte om de eigenaar van het voertuig terug te vinden.
Ook deze kaart moet te alle tijde achter de voorruit geplaatst worden. Zie de mogelijkheden hieronder.

Andere, niet-militaire voertuigen ontvangen een gratis support parkeerkaart indien gewenst. De support parking is geen plaats om te kamperen (caravan, mobilhome, tenten …). Het is uitsluitend bedoeld voor het parkeren van uw andere, niet-militaire (niet deelnemende) voertuigen.
Houd er rekening mee dat deze kaarten uniek zijn per voertuig, aangezien hun kentekenplaten bij ons op secretariaat worden geregistreerd.

Er zijn twee mogelijkheden om uw niet-militaire of civiele voertuigen te parkeren:

 1. Parkeerplaats kort bij het evenement. Dit is een beperkt bewaakte parkeerplaats tussen het Wheels Secretariaat en de Checkpoint 1 nabij Gate 1.
  (De organisatie is niet verantwoordelijk voor alles wat er met u of uw voertuig gebeurt).
  Je ontvangt een genummerde parkeerkaart na betaling. Deze kan worden gekocht bij Checkpoint Charlie of op het Wheels Secretariaat.
  Kostprijs voor gans het weekend 20 €, voor enkel vrijdag of zaterdag 20 € maar bij het verlaten van het evenement vóór 21.00 uur en teruggave van de parkingkaart ontvangt u 10 € terug. Kostprijs enkel op zondag 10 €.
 2. Zoals hierboven vermeld, is er gratis support parkeerplaats beschikbaar. Deze parkeerplaats is bereikbaar via Gate 1 op vrijdag, ganse dag. Zaterdag en zondag slechts tot 08.00 uur, daarna is deze plaats te bereiken enkel via Gate 5. Houd er rekening mee dat Gate 5 op zaterdag en zondag vanaf 03.00 uur gesloten is. Deze parking is gratis maar registratie is nodig. Vraag je kaart bij het Wheels secretariaat of checkpoint Charlie.

Kampeerplaats

Indien u de nacht wenst door te brengen, maar u hebt geen militaire tent of iets dergelijks, dan kunt u dit doen op onze speciaal ingerichte kampeerplaatsen. Uw mobilhome, caravan of tent, samen met één voertuig, kan op een kampeerplek worden geplaatst. Deze plaats kost € 25 voor gans het weekend en kan worden aangevraagd bij aankomst op het evenement. Toiletten, douches (op 300m afstand) en niet-drinkbaar water zijn inbegrepen in uw reservering. Wanneer een betaling van € 25 is voldaan, ontvangt u een genummerde campingkaart, die achter de voorruit moet worden weergegeven.

Toegangstijden

Toegang tot het evenement en zijn domein is alleen toegestaan als u bent goedgekeurd door het Wheels Secretariaat. Nadat uw informatie, ID, abonnement is gevalideerd door het secretariaat mag u het domein betreden.

Dit is alleen mogelijk tijdens de volgende uren:

Vrijdag: 09.00 tot 22.00 uur
Zaterdag: 07.00 uur tot 18.00 uur
Zondag: 07:00 tot 18:00 uur
U moet binnenkomen via Gate 1, die je kan vinden op de Kaart hierboven.

Uw burgervoertuigen zijn niet toegestaan in de Wheels of Re-enactment zone, tenzij voor lossen en laden.
Ze zijn volledig verboden op zaterdag en zondag tussen 09.00 uur en 17.00 uur.

Tarieven

Voor de deelname met een militair voertuig of tuig vraagt de organisatie een bijdrage van 10 € voor gans het weekend.
Niet tijdig ingeschreven (na 3 augustus) betekent een toeslag van 5 € .
U ontvangt per ingeschreven voertuig of tuig 2 weekendtoegangen (polsbandjes) voor personen.
Extra toegang-polsbandjes zijn te koop in het secretariaat Wheels voor 10 € per dag of 15 € voor het weekend.

Een ingeschreven voertuig krijgt 1 standplaats (zie schets bovenaan). Heb je meer ruimte nodig? Dat kan!
Je kan extra ruimte vragen die aansluit bij jouw stand. 1 extra ruimte is opnieuw 4 x 10 m beton en 4 x 10 m gras.
Kostprijs per extra ruimte = 10 €. Dit is echter niet gekoppeld aan 2 polsbandjes!
Betalingsgegevens van de organisatie zijn te vinden op de pagina Over Ons. Gebruik zeker uw inschrijvingsnummer als referentie.

Voertuig inschrijven

Inschrijven van uw voertuig(en) kan via de volgende pagina: Inschrijving Wheels. Voer alle vereiste gegevens in en verdere opvolging zal gebeuren via e-mail.
Een bevestiging van ontvangst van uw inschrijving wordt u per e-mail toegestuurd. Houd er rekening mee dat het abonneren op uw voertuig(en) en het bijwonen van het evenement onderworpen is aan onze Algemene Voorwaarden. Bij inschrijving zal u moeten bevestigen dat u de algemene voorwaarden van het evenement aanvaard.